Női Női csizmaA legjobb női csizmák a hűvösebb hónapokra

A legjobb női csizmák a hűvösebb hónapokraManapság egyre elterjedtebb a női csizma viselése, akár teljesen hétköznapi alkalmakkor vagy általános, utcai viselet esetén is. Így a csizmaviselés garantáltan helyénvaló lesz, érdemes azonban nem feltétlenül az éppen aktuális trendekhez, hanem a testalkatunkhoz és lábformánkhoz mérten választani a megannyi termék közül. Az alábbiakban összeszedtünk pár tippet a női csizma választás kapcsán.

Először is, érdemes lábunk alapvető méretéhez igazodnunk választáskor. Nagy lábméret esetében kerülni érdemes a mintás, szűk darabokat és inkább a magassarkú és magasszárú csizmák között tanácsos nézelődni. Nem szabad azonban túlzásba esni, a térdközépig érő csizmákkal vigyázni kell, főleg ha alacsonyak vagyunk, nagyon kevés embernek állnak igazán jól.

Ha erős bokával rendelkezünk, akkor nem javasolt olyan cipőt választani, ami elvágja a lábat a bokánál, hanem inkább a picit magasabb csizmaszárat és hegyes (vagy díszes) orrot preferáljuk, amivel szerencsére egyre több női csizma rendelkezik.

Amennyiben vastag a vádlink, akkor pedig célszerű kerülni a fényes anyagokból készült, világos cipőket, illetve a rojtos modelleket is, ezek ugyanis csak kiemelik kevésbé előnyös testrészünket. Ezen cipők helyett a nadrágunkkal megegyező színű bakancsot érdemes inkább választani.

Válogasson bátran női csizma kínálatunkból, hiszen ideje felkészülni a télre!

 

Női csizma: télen is minőségi lábbeliben!

Női csizma: télen is minőségi lábbeliben!Télen a csizmavásárlás az, ami a szezon aktuális kihívása. Vannak, akik már jó előre beszerzik a legújabb darabokat, de olyanok is akadnak, akik szinte az utolsó pillanatra hagyják a női csizma vásárlását. Színek, fazonok, szárhosszak és sarok magasságok, anyagok és stílusok: megannyi szempont, amit figyelembe kell vennünk, amikor női csizmát választunk!

Legyen kényelmes, de azért divatos is, igazodjon az ízlésünkhöz, na és persze védjen a hideg, a hó, a nedvesség ellen is! Az összes kritériumnak egyszerre eleget tevő női csizmát igazi kihívás találni manapság, amikor a legtöbb lábbeli megkérdőjelezhető minőségben készül. Egy igazán jó csizma nem csupán egy szezont képes átvészelni, hanem akár több évig, több télen át is hűségesen szolgálja gazdáját!

Keressen minket bizalommal és válogasson valóban minőségi női csizmáink közül, amelyeknek az ára és a minősége is összhangban van egymással! Ne feledjen el szétnézni webáruházunkban, ha új téli csizmára van szüksége!

 

A hótaposókról röviden

A hótaposókról rövidenUgyan még nem jöttek el az extrém hidegek, azonban januárban és februárban biztos lehet számítani farkasordító hidegekre, óriási havazásokra, melyekre fel kell készülni, főleg öltözködés szempontjából. Ha szeretne komfortosan munkába járni a szélsőséges időjárásban is, anélkül, hogy megbetegedne vagy fázna, szerezze be már most hótaposóját az elkövetkezendő időszakra!

A hótaposók ugyan nem számítanak különösen divatos daraboknak, azonban tökéletes védelmet nyújtanak a csúszós utakon, kiválóan tapadnak, és komfortosan, magabiztosan lehet bennük közlekedni anélkül, hogy átáznának a lábbelik, vagy gyaloglás közben megcsúszna bennük.

Fontos, hogyha hótaposót szeretne vásárolni és vastag zoknival viselné a praktikus lábbelit, a méret kiválasztásánál vegye figyelembe ezt a tényezőt is, hiszen, ha pont a lábához illő méretet vásárol, egy vastagabb zokni viselésével már szorítani fogja a lábfejét a hótaposó, ami nemcsak diszkomfort érzetet okoz, hanem fájdalommal is járhat.

Készüljön fel a havazásra, vásároljon hótaposót cipő webáruházunkból!