Rieker női chelsea bokacipő L7190-00 Samti Wildbook 04780

Rieker női chelsea bokacipő L7190-00 Samti Wildbook 04780

Ár: 20990 Ft Egységár: 20990 Ft / pár
MÉRET KIVÁLASZTÁSA
36
37
38
39
Termékkód: 159399143
Márka:
Cimkék:

Kényelmes női fűzős vízlepergető hatású bőr bokacipő. A felső bőr és a belső bélés közé bedolgozott RiekerTEX membránnak köszönhetően a cipő felveszi a harcot az esős időjárással. Valódi gyapjú bélése melegen tartja a lábat a hideg napokon. Az elmaradhatatlan " antistressz" hatás pedig a kényelmet biztosítja. A chelsea típusú modell mindkét oldalán gumírozott betét található, melyek megkönnyítik a cipő felvételét.

  • Leírás
  • Termékadatok
  • Fizetés, szállítás

Rieker női chelsea bokacipő L7190-00 Samti Wildbook 04780 bemutatása

- modell kódja: L7180-00
- Szín: fekete
- Felsőrész: bőr + szintetikus
- Bélés: textil ( valódi gyapjú)
- Talp: szintetikus
- Vízállóság: RiekerTEX vízlepergető - Ez azonban nem jelenti a cipő teljes és tartós vízállóságát. A varrásoknál a tű által az anyagon nyitott lyukakon a víz bejuthat a cipőbe. A cipő külső részének ápolása-impregnálása itt is nélkülözhetetlen.

- Sarokmagasság: 4cm

- Szár magasság: 8cm

 

Kényelmes női fűzős vízlepergető hatású bőr bokacipő. A felső bőr és a belső bélés közé bedolgozott RiekerTEX membránnak köszönhetően a cipő felveszi a harcot az esős időjárással. Valódi gyapjú bélése melegen tartja a lábat a hideg napokon. Az elmaradhatatlan " antistressz" hatás pedig a kényelmet biztosítja. A Rieker kifejezetten a kényelmes gyalogláshoz, álláshoz fejleszti ki modelljeit, amelyek minimális súlyukkal, maximális rugalmasságukkal, optimális rezgéscsillapítással, és a lábnak érezhetően nagyobb teret nyújtva biztosítja a kellemes viseletet.

Kategória:
Méret:
Szín:
Gyártó:
Sarokmagasság:
Anyag:
Márka:
Vízállóság:
Cipő rögzítése: