Rieker női bebújós félcipő L7164-35 Cristallino bordeaux 04777

Rieker női bebújós félcipő L7164-35 Cristallino bordeaux 04777

Ár: 20990 Ft Egységár: 20990 Ft /pár
MÉRET KIVÁLASZTÁSA
38
Termékkód: 159395443
Márka:
Cimkék:

Ha könnyen hordható, minden alkalomra bevethető lábbelit keresel, akkor ez a Rieker modell jó választás. Sportos, kényelmes, bebújós női bőr modell, melynek " Antistress" tulajdonságai, csúszásmentes talpa, valamint puha, bőr talpbélése garantálja annak kényelmét, és különleges viselési élményt nyújt tulajdonosának. A modell RiekerTEX vízlepergető membrános technológiával készült.

  • Leírás
  • Termékadatok
  • Fizetés, szállítás

Rieker női bebújós félcipő L7164-35 Cristallino bordeaux 04777 bemutatása

Sportos, kényelmes, bebújós női bőr cipő a Riekertől.  " Antistress" tulajdonságai,  csúszásmentes talpa, valamint  puha, bőr talpbélése garantálja a modell kényelmét, és különleges viselési élményt nyújt tulajdonosának. A modell RiekerTEX vízlepergető membrános technológiával készült. A Rieker kifejezetten a kényelmes gyalogláshoz, álláshoz fejleszti ki modelljeit, amelyek minimális súlyukkal, maximális rugalmasságukkal, optimális rezgéscsillapítással, és a lábnak érezhetően nagyobb teret nyújtva biztosítja a kellemes viseletet.

- modell kódja: L7164-35
- Szín: bordó
- Felsőrész: bőr
- Bélés: szintetikus +bőr talpbélés
- Talp: szintetikus gumi
- Vízállóság: RiekerTEX vízlepergető hatás - Ez azonban nem jelenti a cipő teljes és tartós vízállóságát. A varrásoknál a tű által az anyagon nyitott lyukakon a víz bejuthat a cipőbe. A cipő külső részének ápolása-impregnálása itt is nélkülözhetetlen.

- Sarokmagasság: 4 cm

- Normál - G kaptafás bőség

 

Kategória:
Méret:
Szín:
Gyártó:
Sarokmagasság:
Anyag:
Márka:
Vízállóság:
Stílus:
Cipő rögzítése: