Rieker női bebújós félcipő 44264-35 TEX 04744

Rieker női bebújós félcipő 44264-35 TEX 04744

Ár: 23990 Ft Egységár: 23990 Ft / pár
MÉRET KIVÁLASZTÁSA
36
Termékkód: 159671443
Márka:
Cimkék:

Elegáns és klasszikus ez a komfort félcipő, mely neked is hű társad lesz majd minden alkalommal. Kényelmes, telitalpú női bőr mokaszin jellegű cipő a Riekertől. Ez a modell is "antistress "tulajdonságokkal rendelkezik, valamint RiekerTEX vízlepergető membrános technológiával készült. A Rieker kifejezetten a kényelmes gyalogláshoz, álláshoz fejleszti ki modelljeit, amelyek minimális súlyukkal, maximális rugalmasságukkal, optimális rezgéscsillapítással, és a lábnak érezhetően nagyobb teret nyújtva biztosítja a kellemes viseletet.

  • Leírás
  • Termékadatok
  • Fizetés, szállítás

Rieker női bebújós félcipő 44264-35 TEX 04744 bemutatása

Kényelmes, telitalpú női bőr mokaszin jellegű cipő a Riekertől. Ez a modell is "antistress "tulajdonságokkal rendelkezik, valamint RiekerTEX vízlepergető membrános technológiával készült. A Rieker kifejezetten a kényelmes gyalogláshoz, álláshoz fejleszti ki modelljeit, amelyek minimális súlyukkal, maximális rugalmasságukkal, optimális rezgéscsillapítással, és a lábnak érezhetően nagyobb teret nyújtva biztosítja a kellemes viseletet.

- modell kódja: 44264-35
- Szín: bordó
- Felsőrész: bőr
- Bélés: bőr + szintetikus
- Talp: szintetikus gumi
- Vízállóság: RiekerTEX vízálló - Ez azonban nem jelenti a cipő teljes és tartós vízállóságát. A varrásoknál a tű által az anyagon nyitott lyukakon a víz bejuthat a cipőbe. A cipő külső részének ápolása-impregnálása itt is nélkülözhetetlen.

 

Kategória:
Méret:
Szín:
Gyártó:
Sarokmagasság:
Anyag:
Márka:
Vízállóság:
Stílus:
Cipő rögzítése: