Rieker női bakancs Y4330-00 Samti-Filz 04795

Rieker női bakancs Y4330-00 Samti-Filz 04795

Ár: 24990 Ft Egységár: 24990 Ft / pár
MÉRET KIVÁLASZTÁSA
36
37
Termékkód: 159570143
Márka:
Cimkék:

Különleges megoldású cipzáras plusz fűzős bokacipő meleg gyapjú béléssel. A bokát kellemes tapintású kötött "gallér" veszi körül, mely divatos megjelenést biztosít a lábbelinek. A RiekerTEX membránnak köszönhetően a cipő felveszi a harcot az esős időjárással. Vastag talpával a modell kitűnő választás a hideg téli napokra.

  • Leírás
  • Termékadatok
  • Fizetés, szállítás

Rieker női bakancs Y4330-00 Samti-Filz 04795 bemutatása

- modell kódja: Y4330-00
- Szín: fekete
- Felsőrész: bőr + szintetikus textil  (nyelv, ill. gallér)
- Bélés: textil ( valódi gyapjú)
- Talp: szintetikus
- Sarokmagasság: 4 cm

- Szár magassága: kb 12cm,

- Normál - G kaptafás normál bőség

- Vízállóság: RiekerTEX vízlepergető hatás - Ez azonban nem jelenti a cipő teljes és tartós vízállóságát. A varrásoknál a tű által az anyagon nyitott lyukakon a víz bejuthat a cipőbe. A cipő külső részének ápolása-impregnálása itt is nélkülözhetetlen.

Különleges megoldású cipzáras plusz fűzős bokacipő meleg gyapjú béléssel. A bokát kellemes tapintású kötött "gallér" veszi körül, mely divatos megjelenést biztosít a lábbelinek. A RiekerTEX membránnak köszönhetően a cipő felveszi a harcot az esős időjárással. A modell kitűnő választás a hideg téli napokra. A Rieker kifejezetten a kényelmes gyalogláshoz, álláshoz fejleszti ki modelljeit, amelyek minimális súlyukkal, maximális rugalmasságukkal, optimális rezgéscsillapítással, és a lábnak érezhetően nagyobb teret nyújtva biztosítja a kellemes viseletet.

Kategória:
Méret:
Szín:
Gyártó:
Sarokmagasság:
Anyag:
Márka:
Cipő rögzítése: