Rieker női bakancs/bokacipő L7143-35 RiekerTEX Samtcalf New York 04776

Rieker női bakancs/bokacipő L7143-35 RiekerTEX Samtcalf New York 04776

Ár: 22990 Ft Egységár: 22990 Ft / pár
MÉRET KIVÁLASZTÁSA
37
Termékkód: 159393443
Márka:
Cimkék:

Egy különleges lábbeli az hűvösebb időjárási viszonyok idejére! A modellt többféle anyagból összevarrt "patchwork" mintázata, és kombinált bordó színei teszik igazán lezserré. Kényelmes női fűzős vízlepergető hatású bőr bokacipő. A felső bőr és a belső bélés közé bedolgozott RiekerTEX membránnak köszönhetően a cipő felveszi a harcot az esős időjárással. Valódi gyapjú bélése melegen tartja a lábat a hideg napokon. Az elmaradhatatlan " antistressz" hatás pedig a kényelmet biztosítja.

  • Leírás
  • Termékadatok
  • Fizetés, szállítás

Rieker női bakancs/bokacipő L7143-35 RiekerTEX Samtcalf New York 04776 bemutatása

- modell kódja: L7143-35
- Szín: bordó kombi
- Felsőrész: bőr + szintetikus
- Bélés: textil ( valódi gyapjú)
- Talp: szintetikus
- Vízállóság: RiekerTEX vízlepergető - Ez azonban nem jelenti a cipő teljes és tartós vízállóságát. A varrásoknál a tű által az anyagon nyitott lyukakon a víz bejuthat a cipőbe. A cipő külső részének ápolása-impregnálása itt is nélkülözhetetlen.

- Sarokmagasság: 4cm

- Szár magasság: 13cm (sarokkal)

 

Kényelmes női fűzős vízlepergető hatású bőr bokacipő. A felső bőr és a belső bélés közé bedolgozott RiekerTEX membránnak köszönhetően a cipő felveszi a harcot az esős időjárással. Valódi gyapjú bélése melegen tartja a lábat a hideg napokon. Az elmaradhatatlan " antistressz" hatás pedig a kényelmet biztosítja. A Rieker kifejezetten a kényelmes gyalogláshoz, álláshoz fejleszti ki modelljeit, amelyek minimális súlyukkal, maximális rugalmasságukkal, optimális rezgéscsillapítással, és a lábnak érezhetően nagyobb teret nyújtva biztosítja a kellemes viseletet.

Kategória:
Méret:
Szín:
Gyártó:
Sarokmagasság:
Anyag:
Márka:
Vízállóság:
Cipő rögzítése: