04313 Rieker férfi bokacipő 05338-00 Medway RiekerTEX

04313 Rieker férfi bokacipő 05338-00 Medway RiekerTEX

Ár: 22990 Ft Egységár: 22990 Ft /db
MÉRET KIVÁLASZTÁSA
41
42
Termékkód: 148237141
Márka:
Cimkék:

A Rieker Európa egyik prémium minőségi cipőmárkája. Ez a fűzős bokacipő bőr felsőrésszel, és kopásálló, és rugalmas talppal készült extra széles kivitelben. A felső bőr és a belső bélés közé bedolgozott RIEKERTEX membránnak köszönhetően száraz lábbal érhetünk célba esős, havas időben.

  • Leírás
  • Termékadatok
  • Fizetés, szállítás

04313 Rieker férfi bokacipő 05338-00 Medway RiekerTEX bemutatása

- modell kódja: 05338-00
- Szín: fekete-barna kombi
- Felsőrész: bőr + szintetikus (díszcsík)
- Bélés: textil - valódi gyapjú
- Talp: szintetikus
- Kaptafaszélesség: extra széles bőség

- Vízálósság: RiekerTEX vízlepergető hatás - Ez azonban nem jelenti a cipő teljes és tartós vízállóságát. A varrásoknál a tű által az anyagon nyitott lyukakon a víz bejuthat a cipőbe. A cipő külső részének ápolása-impregnálása itt is nélkülözhetetlen.

A Rieker Európa egyik prémium minőségi cipőmárkája. Ez a fűzős bokacipő bőr felsőrésszel, és  kopásálló, és rugalmas talppal készült extra széles kivitelben. A felső bőr és a belső bélés közé bedolgozott RIEKERTEX membránnak köszönhetően száraz lábbal érhetünk célba esős, havas időben. A Rieker kifejezetten a kényelmes gyalogláshoz, álláshoz fejleszti ki modelljeit, amelyek minimális súlyukkal, maximális rugalmasságukkal, optimális rezgéscsillapítással, és a lábnak érezhetően nagyobb teret nyújtva biztosítja a kellemes viseletet.

Kategória:
Méret:
Szín:
Gyártó:
Sarokmagasság:
Anyag:
Márka:
Vízállóság:

Általam utoljára nézett termékek